Spørgsmål og svar


 


Find svar på dit spørgsmål her

Har du nogle spørgsmål om Din kommunikationskollega? Så har vi samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål. Finder du ikke dit spørgsmål her, så kontakt os gerne, så finder vi svaret til dig.

 

 

Ofte stillede spørgsmål 

Hvis dit behov ændrer sig, kan du til enhver tid op- eller nedgradere dit medlemskab. Det gør du ved at købe det medlemskab, du ønsker fremadrettet, så sørger vi for at tilpasse dit medlemskab ved næste betalingsdato. Du vil efterfølgende modtage en e-mailbekræftelse på dit nye medlemskab.

Du kan til enhver tid skifte dit betalingskort. Det gør du ved at logge ind og derefter trykke på dit profilbillede i øverste højre hjørne. Herefter trykker du på ’Din konto’ og derefter på ’Profil’ i venstre side af skærmen.

Du kan til enhver tid finde dine fakturaer under din profil. Det gør du ved at logge ind og derefter trykke på dit profilbillede i øverste højre hjørne. Herefter trykker du på ’Din konto’ og derefter på ’Kvitteringer’ i venstre side af skærmen.

Det er ikke muligt at pause dit medlemskab. Hvis du ikke længere ønsker at være medlem, kan du til enhver tid afmelde dit medlemskab. Der er ingen binding. Ønsker du på et senere tidspunkt at blive medlem igen, skal du blot indmelde dig på ny. Du vil ikke blive opkrævet et oprettelsesgebyr.

Vi trækker pengene på den dag, hvor du har tilmeldt dig medlemskabet. Betalingen sker fortløbende og automatisk via dit tilmeldte betalingskort, indtil du ønsker at opsige medlemskabet (Det kan du gøre når som helst – der er ingen binding).

Et medlemskab hos Din kommunikationskollega er præcist lige så enkelt som andre abonnementer. START: Læg dit ønskede medlemskab i kurven og betal den første periode. BRUG: Log ind i medlemsuniverset og se de videoer, du vil, læs de artikler, du finder interessante, og download de guides og arbejdsark, du kan bruge. Du kan deltage i alle de medlemsaktiviteter, du har lyst – uden binding. STOP: Du kan til enhver til afmelde dit medlemskab med ét klik og uden binding. Opsiger du eksempelvis dit medlemskab ti dage efter sidste betaling, har du fortsat adgang de resterende 20 dage.

Medlemskabet er relevant for alle typer af virksomheder (B2B, B2C og B2G) uanset kompetenceniveau og størrelsen på markedsføringsbudgettet. Se det som en intern kollega, der altid lige har den rette skabelon, en trin-for-trin guide og kan give konstruktiv feedback, velfortjent ros og svar på dine kommunikations- og markedsføringsspørgsmål.

Din Kommunikationskollega er en medlemsklub, der tilbyder tre typer af medlemskab – medlemskaber, som du tegner for en måned eller for et år ad gangen. Uanset, hvad du vælger, kan du melde dig ud til enhver tid. Der er ingen binding. Vi værdsætter din loyalitet, og jo længere tid du er medlem hos os – jo flere fordele belønner vi dig med.

Du får et helt hold af kollegaer, der har din ryg og står klar til at smide deres viden i din pulje. Du får adgang til et lukket medlemsunivers fyldt med viden, tips og tricks, guides og skabeloner, der hjælper dig med dit arbejde, skaber struktur og overblik, så du ikke bruger unødig tid og ressourcer på at komme i mål med dine kommunikations- og markedsføringsindsatser.
Se de konkrete fordele ved de tre medlemskaber her

Bag Din kommunikationskollega står KALB, der har arbejdet sammen med flere forskellige virksomheder i forskellige brancher siden 2007. Mød vores hold af kommunikationskollegaer og læs mere om deres kompetencer her

Du kan prøve, men ved du altid, hvad du skal lede efter? I stedet for at du selv skal sidde og bruge unødig tid på at lede og udsætte dig selv for unødige frustrationer, har vi samlet det hele ét sted, så det er ligetil og nemt at finde. Og er du i tvivl om noget, kan du altid tage fat i os. Din Kommunikationskollega sidder klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig videre med opgaven.
Kontakt os her

Hos Din Kommunikationskollega tilbyder vi to typer af medlemskaber.
Basismedlemskabet //Den lille hjælp 249,-. Dette er et engangsbeløb.
Det store medlemskab // Den store hjælp 1.499,- per måned eller 14.999,- per år (Du sparer 2.989,- med et årsabonnement)
Priserne er eksklusive moms.

I Din Kommunikationskollega tror vi på, at rigtig meget kommunikation kan laves meget bedre – hvis bare man får en hånd. Verden har brug for bedre kommunikation. Og det vil vi arbejde for, at den får. Den måde, vi gør det på, er kort sagt ved at have din ryg. Stille al vores viden til rådighed for dig. Vi vil gøre alt, der står i vores magt for, at du som medlem føler, at du får den hjælp, udvikling og sparring, som du har brug for – og at du føler, at du får den på en måde, du er tryg ved, og på en måde der føles næsten som havde du en kollega ved siden af dig.

Når det er sagt, kan vi hjælpe dig med alt muligt konkret – lige fra tips og tricks til en pressemeddelelse, en plan for dine facebookaktiviteter og meget, meget mere. Målet er, at vi bliver dine kolleger. Så du føler, at nogen har din ryg.

Bliv medlem af Din Kommunikationskollega, hvis:

  • Du er bange for ikke at kunne følge med i alt den nyeste viden
  • Du vil have et solidt og fagligt velbegrundet fundament for din kommunikation og markedsføring
  • Du vil give en ekstra hånd til den interne medarbejder, der hos jer sidde med ansvaret for kommunikation og markedsføring
  • Du er træt af at famle i blinde og ikke vide, hvad du skal prioritere at bruge tid, penge og ressourcer på
  • Du sætter pris på en grundig kollega, du kan stole på
  • Du sætter pris på at have én indgang, hvor du kan få hjælp til AL din kommunikation og markedsføring - i stedet for at jonglere rundt mellem forskellige samarbejdspartnere
  • Du vil have overblik og struktur


 

 

 

Vi står klar til at hjælpe dig

Bag Din Kommunikationskollega står KALB. Vi har rådgivet og hjulpet mere end 500 virksomheder siden 2007. I KALB har vi efterhånden opbygget et helt hold af kollegaer, og nu vil vi gerne forsøge at hjælpe flere med kommunikation og markedsføring – og det gør vi gennem KALB og gennem Din kommunikationskollega.

Kontakt os


sparring

 

Din kommunikationskollega

Din kommunikationskollega hjælper dig, der er direktør – og dig, der er marketingmedarbejder.

Med Din kommunikationskollega ombord behøver du ikke både at have styr på et webbureau, en SEO-specialist, en skribent og en grafiker

– vi har samlet hele holdet for dig ét sted. Og udover praktisk hjælp, får du også strategisk rådgivning.

Vi kan hjælpe dig, uanset om du har 0 eller 100 ansatte.