Produkter

Sociale medier

Facebookhandlingsplan for 3. mdr.

DKK 9,000.00 (+ 25% moms)

Har du brug for inspiration til dit arbejde med indhold på din Facebookside? Så kan en facebookhandlingsplan for tre måneder være relevant for dig. Med udgangspunkt i din forretning skriver og planlægger vi indholdet på din Facebookside i en tre måneders periode.


DKK 15,000.00 (+ 25% moms)

Få helt styr på din virksomheds tilværelse online med en social medie-strategi. I samarbejde med dig sætter vi kursen for din virksomheds brug af sociale medier, så de understøtte din forretning.

DKK 7,500.00 (+ 25% moms)

Hvordan skal din virksomhed bruge Facebook? I samarbejde med dig udvikler Din Kommunikationskollega en strategi for kommunikationen på din Facebookside, så den understøtter dine forretningsmål.

DKK 7,500.00 (+ 25% moms)

Er du i tvivl, om du får nok ud af din tilstedeværelse på LinkedIn? I samarbejde med dig udvikler Din Kommunikationskollega en strategi for kommunikationen på din LinkedInside, så den understøtter dine forretningsmål.

DKK 15,000.00 (+ 25% moms)

Nogle gange kan det være svært at komme på nye ideer til indhold på LinkedIn. Så kan en LinkedIn-handlingsplan for tre måneder være relevant for dig. Med udgangspunkt i din forretning skriver og planlægger vi indholdet på din LinkedInside i en tre måneders periode.

DKK 5,000.00 (+ 25% moms)

Få idéer og inspiration til dit indhold på instragram med en individuelt tilpasset inspirationsplan. Din Kommunikationskollega kommer med inspiration til en plan for tre måneder.