Produkter

Sociale medier

Facebookhandlingsplan for 3. mdr.

Har du brug for inspiration til dit arbejde med indhold på din Facebookside? Så kan en facebookhandlingsplan for tre måneder være relevant for dig. Med udgangspunkt i din forretning skriver og planlægger vi indholdet på din Facebookside i en tre måneders periode.


DKK 9,000.00 (+ 25% moms)

Få helt styr på din virksomheds tilværelse online med en social medie-strategi. I samarbejde med dig sætter vi kursen for din virksomheds brug af sociale medier, så de understøtte din forretning.

DKK 15,000.00 (+ 25% moms)

Hvordan skal din virksomhed bruge Facebook? I samarbejde med dig udvikler Din Kommunikationskollega en strategi for kommunikationen på din Facebookside, så den understøtter dine forretningsmål.

DKK 7,500.00 (+ 25% moms)

Er du i tvivl, om du får nok ud af din tilstedeværelse på LinkedIn? I samarbejde med dig udvikler Din Kommunikationskollega en strategi for kommunikationen på din LinkedInside, så den understøtter dine forretningsmål.

DKK 7,500.00 (+ 25% moms)

Nogle gange kan det være svært at komme på nye ideer til indhold på LinkedIn. Så kan en LinkedIn-handlingsplan for tre måneder være relevant for dig. Med udgangspunkt i din forretning skriver og planlægger vi indholdet på din LinkedInside i en tre måneders periode.

DKK 15,000.00 (+ 25% moms)

Få idéer og inspiration til dit indhold på instragram med en individuelt tilpasset inspirationsplan. Din Kommunikationskollega kommer med inspiration til en plan for tre måneder.

DKK 5,000.00 (+ 25% moms)