Om os


 


Hvem er KALB?

Bag Din kommunikationskollega står Kirsten von Wildenradt og Marianne Rosalie Kalb, der sammen ejer virksomheden KALB, hvor Din kommunikationskollega formelt hører hjemme. Vores erfaring har vist os, at det virksomheder og interne marketing-/kommunikationsansvarlige har brug for,  er en kollega!

Du ved, den der blæksprutte, der med arme og ben, hjerte og hjerne griber ting, har viden om og løser de mange, mange opgaver, virksomheden har indenfor markedsføring og kommunikation.

Kommunikations- og markedsføringsdisciplinen er i dag så bred og så krævende, at al viden ikke kan rummes i én person. Gennem årene har vi gjort det til en dyd at være kollega og ikke bare en bureau-samarbejdspartner. Den kollega, der har din ryg, som du altid kan få hjælp fra – når du har brug for det. Og den kollega, der altid varetager dine interesser og har som højeste formål at hjælpe dig med at blive en succes i dit job.


Mere end 80 års erfaring

Til sammen har vi mere end 80 års erfaring og har løst opgaver for virksomheder som for eksempel Kohberg. I KALB har vi efterhånden opbygget et helt hold af kollegaer, og nu vil vi gerne forsøge at hjælpe flere med kommunikation og markedsføring – og det gør vi gennem KALB og gennem Din kommunikationskollega.

Læs mere om os og vores arbejde her

_MG_7658_edit

 

Din kommunikationskollega

Din kommunikationskollega hjælper dig, der er direktør – og dig, der er marketingmedarbejder.

Med Din kommunikationskollega ombord behøver du ikke både at have styr på et webbureau, en SEO-specialist, en skribent og en grafiker

– vi har samlet hele holdet for dig ét sted. Og udover praktisk hjælp, får du også strategisk rådgivning.

Vi kan hjælpe dig, uanset om du har 0 eller 100 ansatte.