Find det medlemskab,
som passer til dit behov

Som medlem får du bl.a. adgang til:

Bliv medlem


Vælg dit medlemskab her:

Vælg imellem to forskellige medlemskaber, afhængig af hvad du har brug for.

Den store hjælp

_

1499,-

pr. måned (eller 14990,- pr. år)

Vi giver Den store hjælp til dig, der er ansvarlig for virksomhedens markedsføring og kommunikation i en virksomhed, der vækster, og som har brug for flere kompetencer og mere viden – men som ikke er klar til at ansætte en hel marketingafdeling eller gå ombord i et klassisk bureau-samarbejde. Vi giver dig en hjælpende hånd og én at sparre med undervejs.

Medlemskabet indeholder:

Læs mere om pakken her

Den lille hjælp

_

249,-

engangsbeløb

Vi giver Den lille hjælp til iværksættere og solo-selvstændige, der har brug for  tryghed og vished om, at de penge og ressourcer, de investerer i kommunikation og markedsføring bidrager til virksomhedens succes og vækst. Med Den lille hjælp får du både adgang til viden om, hvordan du lægger en plan og værktøjer til at føre planen ud i livet. Den lille hjælp er hjælp-til-selvhjælp og til dig, der har et absolut minimum budget.

Medlemskabet indeholder:

Læs mere om pakken her

Hvis du stadig er i tvivl, får du her syv gode grunde til, at du skal vælge at få Din kommunikationskollega med ombord:


 

Du skal vælge at få Din kommunikationskollega ombord, hvis:

 • Du er bange for ikke at kunne følge med i alt den nyeste viden
 • Du vil have et solidt og fagligt velbegrundet fundament for din kommunikation og markedsføring
 • Du vil give en ekstra hånd til den interne medarbejder hos jer, der sidder med ansvaret for kommunikation og markedsføring
 • Du er træt af at famle i blinde og ikke vide, hvad du skal prioritere at bruge tid, penge og ressourcer på
 • Du sætter pris på en grundig kollega, du kan stole på
 • Du sætter pris på at have én indgang, hvor du kan få hjælp til AL din kommunikation og markedsføring - i stedet for at jonglere rundt mellem forskellige eksperter
 • Du vil have overblik og struktur

Du behøver ikke vælge Din kommunikationskollega, hvis du:

 • Helst bare vil bytte en pose penge med et produkt og få det fikset
 • Er ligeglad med kollegaer og den gode relation
 • Bare vil have noget hjælp til fx SEO
 • Hvis du kun har ét behov for hjælp til en særlig udvalgt disciplin, får du alt for meget hos Din Kommunikationskollega. Til gengæld lover vi løbende at hente specialistkolleger ind
 • Kalb ApS

  “Vi har fået en ekstra kollega med på holdet, der i den grad har hjulpet os med at skabe resultater.”

  Tommy-Mikkelsen_

  forstander Vojens Gymnastik og Idrætsefterskole

 • Kalb ApS

  “Vi har en fast kontaktperson, men et helt hold af forskellige kompetencer, der hjælper os med vores kommunikation.”

  Hanne-Risager

  direktør RessourceDetektiven

 • Kalb ApS

  “Vi er utrolig glade for at være ”ombord” – og indtil nu har vi modtaget gode tips og hurtig hjælp! Jeg kan kun anbefale andre, at de melder sig ind i Din Kommunikationskollega”

  Ulla_Lauritzen-rejser

  Ejer, Lauritzen Rejser

 • Kalb ApS

  “Jeg har været medlem af Din kommunikationskollega hos Kalb i en periode, hvor jeg har haft brug for sparring og nogle nye øjne på vores virksomhed. Det har givet mig et skub i den rigtige retning, og jeg har fået nogle værktøjer til at arbejde videre med min markedsføring. Jeg har fået rigtige mange gode tips, blandt andet har jeg fået hjælp til min kernefortælling. Det bedste er, at man altid føler sig rigtig godt behandlet og forstået.”

  Pia-Krøyer-Toico-Ventilation

  Toico Ventilation A/S

Ofte stillede spørgsmål 

I Din Kommunikationskollega tror vi på, at rigtig meget kommunikation kan laves meget bedre – hvis bare man får en hånd. Verden har brug for bedre kommunikation. Og det vil vi arbejde for, at den får. Den måde, vi gør det på, er kort sagt ved at have din ryg. Stille al vores viden til rådighed for dig. Vi vil gøre alt, der står i vores magt for, at du som medlem føler, at du får den hjælp, udvikling og sparring, som du har brug for – og at du føler, at du får den på en måde, du er tryg ved, og på en måde der føles næsten som havde du en kollega ved siden af dig.

Når det er sagt, kan vi hjælpe dig med alt muligt konkret – lige fra tips og tricks til en pressemeddelelse, en plan for dine facebookaktiviteter og meget, meget mere. Målet er, at vi bliver dine kolleger. Så du føler, at nogen har din ryg.

Bliv medlem af Din Kommunikationskollega, hvis:

 • Du er bange for ikke at kunne følge med i alt den nyeste viden
 • Du vil have et solidt og fagligt velbegrundet fundament for din kommunikation og markedsføring
 • Du vil give en ekstra hånd til den interne medarbejder, der hos jer sidde med ansvaret for kommunikation og markedsføring
 • Du er træt af at famle i blinde og ikke vide, hvad du skal prioritere at bruge tid, penge og ressourcer på
 • Du sætter pris på en grundig kollega, du kan stole på
 • Du sætter pris på at have én indgang, hvor du kan få hjælp til AL din kommunikation og markedsføring - i stedet for at jonglere rundt mellem forskellige samarbejdspartnere
 • Du vil have overblik og struktur

Et medlemskab hos Din kommunikationskollega er præcist lige så enkelt som andre abonnementer. START: Læg dit ønskede medlemskab i kurven og betal den første periode. BRUG: Log ind i medlemsuniverset og se de videoer, du vil, læs de artikler, du finder interessante, og download de guides og arbejdsark, du kan bruge. Du kan deltage i alle de medlemsaktiviteter, du har lyst – uden binding. STOP: Du kan til enhver til afmelde dit medlemskab med ét klik og uden binding. Opsiger du eksempelvis dit medlemskab ti dage efter sidste betaling, har du fortsat adgang de resterende 20 dage.
Din Kommunikationskollega er en medlemsklub, der tilbyder to typer af medlemskab – medlemskaber, som du tegner for en måned eller for et år ad gangen. Uanset, hvad du vælger, kan du melde dig ud til enhver tid. Der er ingen binding. Vi værdsætter din loyalitet, og jo længere tid du er medlem hos os – jo flere fordele belønner vi dig med.
Hvis du ikke længere ønsker at være medlem, kan du til enhver tid afmelde dit medlemskab. Der er ingen binding. Ønsker du på et senere tidspunkt at blive medlem igen, skal du blot indmelde dig på ny. Du vil ikke blive opkrævet et oprettelsesgebyr.
Du får et helt hold af kollegaer, der har din ryg og står klar til at smide deres viden i din pulje. Du får adgang til et lukket medlemsunivers fyldt med viden, tips og tricks, guides og skabeloner, der hjælper dig med dit arbejde, skaber struktur og overblik, så du ikke bruger unødig tid og ressourcer på at komme i mål med dine kommunikations- og markedsføringsindsatser.
Se de konkrete fordele ved de to medlemskaber længere oppe på siden.
Hvis dit behov ændrer sig, kan du til enhver tid op- eller nedgradere dit medlemskab. Det gør du ved at købe det medlemskab, du ønsker fremadrettet, så sørger vi for at tilpasse dit medlemskab ved næste betalingsdato. Du vil efterfølgende modtage en e-mailbekræftelse på dit nye medlemskab.
Du kan prøve, men ved du altid, hvad du skal lede efter? I stedet for at du selv skal sidde og bruge unødig tid på at lede og udsætte dig selv for unødige frustrationer, har vi samlet det hele ét sted, så det er ligetil og nemt at finde. Og er du i tvivl om noget, kan du altid tage fat i os. Din Kommunikationskollega sidder klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig videre med opgaven.

Vi står klar til at hjælpe dig

Hvis du kun har behov for hjælp til én særlig udvalgt disciplin, får du alt for meget hos Din kommunikationskollega. Til gengæld lover vi løbende at hente specialistkollegaer ind.

Og hvis du lige vil være helt sikker på, at du vælger den rigtige løsning, så ring eller skriv til Mia og Ditte. Så finder vi ud af, om din primære kommunikationskollega skal være en grafiker, en tekstforfatter, social medie-specialist eller noget andet, afhængig af hvad du har mest brug for, og om vi har en kollega i teamet, der i særlig grad kender til din branche.

Kontakt os


sparring

 

Din kommunikationskollega

Din kommunikationskollega er en medlemsklub skabt af professionelle og erfarne kommunikations- og marketingfolk fra kommunikationsbureaet KALB.Vi giver nu vores viden og erfaring videre til dig.